Bloei op met
frequente aandacht

In het leven gebeurt het vaak wordt je meegesleept door wat er om je heen gebeurt. Of door wat zich in je hoofd afspeelt. 

Ik had nogal last van van gedachten over wat ik in het verleden had meegemaakt, mij is overkomen, had gedaan of juist niet had gedaan. En dan vooral de vervelende zaken. Die ik liever niet had meegemaakt. Of waarvan ik spijt had. 

Door frequent, dus vaak, stil te staan bij je gedachten,  hoe jij je voelt, en of je energetisch opgebloeid bent of (af)gesloten wordt je je bewust van hoe je door jouw leven gaat.

Door deze bewustwording ben je in staat om ervoor te kiezen om dit aan te passen, mocht je dit willen (ik wilde dit heel graag).

Je hoeft immers geen last te blijven houden van van negatieve gedachtes en ongewenste emoties.

En je hoef je  niet met lage energie (emotioneel, mentaal en lichamelijk) door het leven te slepen.

Met frequente aandacht ben je in staat om een prachtig leven te creëren.

Door keer op keer er bij stil te staan van hoe jij je voelt en wat je denkt en dit aan te passen wanneer het niet is hoe je dat wilt, dit kan met een korte eenvoudige visualisatie van een paar seconden, bloei je steeds meer en meer op.

Je zult merken dat je stemming verbeterd, je meer energie krijgt, je steeds meer opbloeit en dat je deze staat steeds langer vast kunt houden.

Toen ik met de frequente aandacht aan de slag ging en de Opbloei Visualisatie keer op keer deed kwam ik iedere keer razendsnel weer in de positieve energie. Ik bleef in een goede stemming. En was de creativiteit opeens weer aanwezig.

Binnenkort kan je hier de Opbloei Visualisatie vinden.


Een andere manier om op te bloeien met frequente aandacht is om je aandacht te richten op iets waarvoor je dankbaar bent, Je kunt hier lezen hoe dat werk.
Entire contents copyright © JanHeering.com. All rights reserved.

Home Sitemap Disclaimer Frequente Aandacht